Σάββατο 19 Μαΐου 2012

ΜΕΡΕΣ ΠΑΡΑΞΕΝΕΣ...ΘΑΥΜΑΣΙΕΣ ΜΕΡΕΣ - ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΕ ΤΥΧΟΝ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΕΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΕΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΕΖΑ TV,ΣΤΟ ΧΩΝΙ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ 
Το πέρασμα απο τη μεταπολιτευση στη νεοπολίτευση...δεν νομίζουμε πως θα το αφήσουν να γίνει τόσο απλά χωρίς το σύστημα να προσπαθήσει να προστατέψει τα δημιουργήματα του.Και για να γίνουμε πιο σαφείς...Δεν πιστεύουμε πως τα υπάρχοντα επιχειρηματικά κεφάλαια που τόσο καιρό,με τους γνωστούς τρόπους τους,στήριζαν τον δικομματισμό...διότι τους στήριζε και αυτός με τους διάφορους νόμους...θα τον αφήσουν να καταστραφεί βγάζοντας μπροστά την αριστερά. Δεν πιστεύουμε πως το πέρασμα απο τη μια εποχή σε μια άλλη,θα γίνει τόσο δημοκρατικά.
Φοβόμαστε αναγνωστάκο μας και αυτή τη φορά δεν θα αυτολογοκριθούμε για να μην μας πουν λαϊκιστές...ή συνομοσιολογους...
Φοβόμαστε πως μέσα στον επόμενο μήνα θα γίνει κάτι πολύ σοβαρό που θα αλλάξει την πολιτική ατζέντα και θα φοβίσει τον κόσμο,ώστε να ξαναπάει στα 2 μεγάλα κόμματα για να έχει την δήθεν ασφάλεια που του παρέχουν.
Να σας θυμίσουμε πως εντελώς τυχαία,μέσα στην εβδομάδα,την μέρα που οι αρχηγοί των κομμάτων δήλωναν πως θα πάμε σε εκλογές...η αστυνομία δημοσίευσε στο site της, φωτογραφίες απο άτομα που πήραν μέρος στα μπάχαλα του Φεβρουάριου!!!
Εντελώς τυχαία...τώρα αξιώθηκαν να το κάνουν.
Φοβόμαστε:
-Τρομοκρατικο χτύπημα οποιασδηποτε μορφης.
-Μπαράζ απο Τουρκικές προκλήσεις ώστε να δημιουργηθεί “εθνικό θέμα”.
-Συλλήψεις απο bloggers ή ανθρώπους που συμμετέχουν σε ανεξάρτητα sites/blogs, που προτρέπουν τον κόσμο να ΜΗΝ ψηφίσει στις επικείμενες εκλογές,Πασοκ και Νεα Δημοκρατία,με προσχήματα νομιμότητας και καθωσπρεπισμού!!!
-Επανεμφάνιση της τρομοκρατίας σε οποιαδήποτε μορφή της με στόχο τον εκφοβισμό του κόσμου.
-Σκάνδαλα,που εντελώς τυχαία θα κάνουν τώρα την εμφάνιση τους, εναντίον κομμάτων της αριστεράς που θα πρωταγωνιστήσουν στις εξελίξεις και στο πέρασμα της χώρας στο επόμενο πολικό στάδιο.
Ευχόμαστε να βγούμε ψεύτες και να μην γίνει τίποτε απο τα παραπάνω.
Αλλά για να τα έχουμε καλά με τους εαυτούς μας και τις συνειδήσεις μας...οφείλουμε να μοιραστούμε τις σκέψεις μας μαζι σας.
ΠΡΕΖΑ TV
18-5-2012

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Wordpress Theme | Bloggerized by Free Blogger Templates | coupon codes