Τρίτη, 1 Νοεμβρίου 2011

Επιθέσεις άρχισαν να δέχονται τα συνεργεία καταμέτρησης της ΔΕΗ

Επιθέσεις άρχισαν να δέχονται τα συνεργεία καταμέτρησης της ΔΕΗ . «Φουντώνει» καθημερινά η οργή του κόσμου κατά της πολιτικής που εφαρμόζει η κυβέρνηση, μέσω της ΔΕΗ, για την είσπραξη δυσβάσταχτων φόρων. Αποδέκτες αυτής της οργής είναι τα μέλη των συνεργείων της Επιχείρησης. Όπως καταγγέλλουν συνδικαλιστές, δυο νέα  κρούσματα επίθεσης σε συνεργεία της ΔΕΗ σημειώθηκαν πρόσφατα στην Πάτρα.
Στην πρώτη περίπτωση ο εργαζόμενος που έκανε καταμέτρηση των ρολογιών της ΔΕΗ, κλειδώθηκε από ένοικο πολυκατοικίας στην Αρόη στο χώρο που βρισκόταν ο καταμετρητής. Ο εργαζόμενος«απελευθερώθηκε» μετά από αρκετή ώρα.
 Στην δεύτερη περίπτωση, το συνεργείο του ιδιώτη που πήγε να κόψει το ρεύμα
 από καφενείο στα Ζαρουχλέικα, δέχθηκε επίθεση από τον ιδιοκτήτη και τους θαμώνες
 του καταστήματος.
Σύμφωνα με το thebest.gr, καθημερινά 100 με 150 άτομα πηγαίνουν στα κεντρικά της ΔΕΗ στην Ακτή Δυμαίων, ζητώντας να πληρώσουν με δόσεις τους λογαριασμούς του ρεύματος των 100 ευρώ! Η κατάσταση θα επιδεινωθεί ακόμη περισσότερο από τη στιγμή που οι καταναλωτές καλούνται να πληρώσουν και το ειδικό τέλος ακίνητης περιουσίας, μέσω της ΔΕΗ, το οποίο μάλιστα δεν μπορεί να μπει σε διακανονισμό. Έτσι, εκατοντάδες νοικοκυριά 
κινδυνεύουν να μείνουν στηνπεριοχή χωρίς ρεύμα, αυτό τον δύσκολο χειμώνα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Wordpress Theme | Bloggerized by Free Blogger Templates | coupon codes