Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2011

Από τα βουνά της Νοτιοανατολικής Πελοποννήσου

Αγαπητοί Συμπατριώτες,

H Ελλάδα περνάει δύσκολες μέρες και όλοι ξέρουμε ότι χειρότερες έρχονται.

Μέσα στην καταιγίδα που μας χτυπάει 2 χρόνια τώρα, ένας φόρος προσπαθεί να αλλάξει την ζωή στην Ελλάδα και να μας κάνει νοικιάρηδες στα σπίτια μας. Το χαράτσι, που μας εκβιάζουν να πληρώσουμε με τη ΔΕΗ, δεν είναι άλλος ένας φόρος. Δεν είναι μόνο άδικο, παράνομο και αντισυνταγματικό. Δεν θα κάνει μόνο τη δική μας ζωή δυσκολότερη. Θα στοιχειώνει μέχρι και τα εγγόνια μας. Όταν δεν θα πάει κάτι καλά στη ζωή τους, δεν θα μπορούν τουλάχιστον να κάθονται στο σπίτι, που εσείς με την σκληρή δουλειά σας τους αφήσατε, όπως γίνονταν στην Ελλάδα μέχρι σήμερα.
Γιατί αν τώρα σας φαίνεται πικρό, όσο περνάν τα χρόνια τόσο και θα μεγαλώνει το ποσό, όπως γίνεται με όλα στην Ελλάδα. Και θα βγάζουν τα παιδιά μας και τα εγγόνια μας να κοιμούνται στο δρόμο, άστεγους, όπως βλέπουμε στις ταινίες να γίνεται στην Αμερική και αλλού στον “Πολιτισμένο Κόσμο”!

Στο χέρι μας είναι να αντισταθούμε και να μην περάσει. Εάν ένα κομμάτι του λαού δεν πληρώσει θα αναγκαστούν να το πάρουν πίσω. Δεν μπορούν να κόψουν το ρεύμα σε 1 η 2 η 10 εκατομμύρια κόσμο.

Oι εργαζόμενοι στη ΔΕΗ έχουν υποσχεθεί ότι δεν θα κόβουν το ρεύμα. Πρέπει να αντισταθούμε. Στο τέλος τέλος, το χειρότερο που θα συμβεί είναι να πληρώσουμε 25 ευρώ περισσότερα, για επανασύνδεση.

Δεν αξίζει να προσπαθήσουμε? Για την αξιοπρέπειά μας. Για τα παιδιά μας και τα εγγόνια μας!!!!

Δημιουργήστε μια επιτροπή στην πολυκατοικία σας, στη γειτονιά σας, στο χωριό σας, κάντε μία εσείς και οι φίλοι σας….Μια επιτροπή που θα εξηγήσει, θα οργανώσει θα συντονίσει την αντίδρασή μας, και θα μας προστατέψει από κάθε ιδιώτη που θα προσπαθήσει να βγάλει μεροκάματο σε βάρος του λαού. Μια επιτροπή που θα σας δώσει δύναμη και θα σας κάνει να νιώσετε ότι δεν είστε μόνοι σας. Δεν είσαστε! Είμαστε εκατομμύρια!

Οι δωσίλογοι είναι μόνοι τους – και αρχίζουν να φοβούνται.

Αντισταθείτε! Για την ζωή μας! Πριν μας την ζητήσουν κι αυτή.

Για την αξιοπρέπειά μας! Για τα παιδιά μας και τα εγγόνια μας!!

Βρασίδας Μ.
ΠΗΓΗ: Ε.ΠΑ.Μ. ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΘΗΝΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Wordpress Theme | Bloggerized by Free Blogger Templates | coupon codes