Δευτέρα 12 Μαΐου 2014

Διακήρυξη του Ε.ΠΑ.Μ για τις ευρωεκλογες

Το Ενιαίο Παλλαϊκό Μέτωπο δίνει τη μάχη των ευρωεκλογών. Θεωρεί οτι αυτή η πολιτική μάχη μπορεί να αποτελέσει την απαρχή για μια ριζική ανατροπή του καθεστώτος κατοχής.
Το Ε.ΠΑ.Μ. μιλά στην κοινή λογική του απλού κόσμου. Είναι το μόνο που απευθύνεται στη λογική και δεν φοβάται να αναμετρηθεί με επιχειρήματα. Δε μιλά με συνθήματα, αλλά τεκμηριώνει τον τρόπο, το "πώς" συγκεκριμένα μπορούμε να ξεφύγουμε από την κόλαση διαγράφοντας το χρέος, με βάση τους κανόνες του διεθνούς δικαίου και τα απαράγραπτα δικαιώματα του ελληνικού λαού, ανοικοδομώντας την Ελλάδα με όρους δημοκρατίας και εθνικής κυριαρχίας, χωρίς να φορτώνεται χρέη το κράτος και το νοικοκυριό, χάρις στο εθνικό νόμισμα. Ποιός άλλος το κάνει; Κανείς.
Το Ε.ΠΑ.Μ. διεκδικεί την τιμωρία των ενόχων, τη λογοδοσία των ενεχομένων σε πράξεις εσχάτης προδοσίας εναντίον του λαού και της πατρίδας, όχι για να πάρει εκδίκηση, αλλά για να πετύχει την κατάλυση της συνέχειας αυτού του διαφθαρμένου, διαβρωμένου και απόλυτα εχθρικού προς τους Έλληνες πολίτες, κράτους. Πρέπει επιτέλους να αποβάλουμε μια για πάντα από την πατρίδα μας τη βαριά κληρονομιά του εμφυλίου, του δεσποτισμού του διχασμού και της διχόνοιας που χωρίζει το λαό σε παρατάξεις δεξιάς και αριστεράς έτοιμες να αλληλοσπαραχθούν.
Το Ε.ΠΑ.Μ. συμβολίζει και συνιστά στην πράξη την εθνική πατριωτική και δημοκρατική ενότητα του λαού. Είναι η μόνη πολιτική δύναμη που ενώνει δεξιούς και αριστερούς για την πατρίδα και τη δημοκρατία. Χωρίς να ζητά συγχωροχάρτια από κανέναν. Χωρίς να ζητά πιστοποιητικά κοινωνικών φρονημάτων. Αντιπροσωπεύει τη λαϊκή ενότητα και επομένως την πολιτική συνέχεια του έθνους από τη σκοπιά του λαού, που καμιά άλλη πολιτική δύναμη δεν μπορεί να υπηρετήσει. Είναι ο ιστορικός απόηχος της κραυγής του Μακρυγιάννη ενάντια στη διχόνοια που φύτεψαν στο λαό μας οι Ευρωπαίοι και οι ντόπιοι εξαγορασμένοι πολιτικοί για να τον καθυποτάξουν πριν καν ελευθερωθεί από τον Οθωμανικό ζυγό. Είναι η συνέχεια των επιταγών του Ρήγα, που όπως έλεγε μέσα στη ναζιστική κατοχή ένας από τους νεότερους δασκάλους του γένους, ο Δημήτρης Γληνός, ποτέ δεν έπαψε να συγκλονίζει κάθε γνήσιο πατριώτη μέχρι τις μέρες μας.
Με το Ε.ΠΑ.Μ. ρυθμιστή των πολιτικών εξελίξεων, δεν υπάρχει καμιά πιθανότητα να συνεχίσει η χώρα να βουλιάζει στη σημερινή ελεγχόμενη χρεωκοπία, ή να παραδοθεί εκ νέου στις ορέξεις των ξένων και ντόπιων ολιγαρχών.
Με το Ε.ΠΑ.Μ. στην ευρωβουλή θα σπάσει η μονοκρατορία των δεξιών και αριστερών οπαδών της ευρωπαϊκής αποικιοκρατίας, δηλαδή του ευρωπαϊσμού. Το Ε.ΠΑ.Μ. δεν είναι μια δύναμη ευρωσκεπτικισμού, σαν αυτές που είναι στη μόδα και συχνά κρύβουν φασιστικά ακροδεξιά χαρακτηριστικά. Είναι μια βαθιά πατριωτική δημοκρατική δύναμη που θα παρεμβαίνει στα ευρωπαϊκά πράγματα, με πρώτο και βασικό γνώμονα την ενίσχυση των αιτημάτων της εθνικής ανεξαρτησίας, της λαϊκής κυριαρχίας, και της κοινωνικής χειραφέτησης.
Να γιατί το Ε.ΠΑ.Μ. δεν πρόκειται να ενταχθεί σε καμιά από τις υπάρχουσες πολιτικές ομάδες του ευρωκοινοβουλίου, που έτσι ή αλλιώς έχουν φάει τα ψωμιά τους κι έχουν μετεξελιχθεί σε φερέφωνα της ευρωπαϊκής αποικιοκρατίας με δεξιά ή αριστερή προφορά.  Θα πρωταγωνιστήσει μαζί με άλλα λαϊκά κινήματα βάσης από χώρες της Ε.Ε. στη δημιουργία μιας νέας πολιτικής ομάδας που θα προτάξει το αίτημα της εθνικής αυτοδιάθεσης κάθε κράτους μέλους, της αυτοτέλειας και κυριαρχίας κάθε λαού στην πατρίδα του. πηγή: www.skepsouepam.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Wordpress Theme | Bloggerized by Free Blogger Templates | coupon codes