Παρασκευή, 8 Νοεμβρίου 2013

Μετά την στρατιωτικού τύπου επέμβαση στο Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ, τι;                                                              Δελτίο Τύπου

                                                                                 Αθήνα, 7 Νοεμβρίου

Μετά την στρατιωτικού τύπου επέμβαση στο Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ, τι;
                      
                      Ολοι τη Δευτέρα, στο Πολυτεχνείο!   

Κανείς δεν μπορεί να αισθάνεται έκπληξη για την επέμβαση των ΜΑΤ, στο Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ στην Αγία Παρασκευή. Είχε προαναγγελθεί, από την 11η Ιουνίου,  όταν το σκοτάδι κατέλαβε τους τηλεοπτικούς δέκτες της Δημόσιας Τηλεόρασης, με απόφαση της συγκυβέρνησης. Η τροϊκανή χούντα εξαναγκάστηκε τελικά να δείξει, για ακόμα μια φορά, το αυταρχικό της πρόσωπο και να δώσει με τη βία των πραιτοριανών της τη χαριστική βολή στην όποια ελεύθερη και ανεξάρτητη ενημέρωση εκπορεύονταν από τους λιγοστούς εργαζόμενους εκεί.
Η στρατιωτικού τύπου επέμβαση, τα ξημερώματα στο Ραδιομέγαρο, με τις ευλογίες της Δικαιοσύνης, μόνο ως τρομοκρατική επιχείρηση εναντίον του Ελληνικού λαού μπορεί να χαρακτηριστεί και ως τέτοια να αντιμετωπιστεί.

Το Ε.Πα.Μ, από την πρώτη στιγμή στάθηκε στο πλευρό των εργαζομένων, της ΕΡΤ σε όλη την Ελλάδα, όχι με επικοινωνιακούς όρους αλλά με πράξεις συμπαράστασης και αλληλεγγύης  και με τη λογική ότι ο αγώνας τους πρέπει να συναντήσει τον αγώνα όλων των υπολοίπων κλάδων, σωματείων, κινημάτων και κάθε Ελληνα πολίτη που  λένε ΟΧΙ στην νέα κατοχή, ώστε να σχηματιστεί ένα ενιαίο Παλλαϊκό Μέτωπο το οποίο θα διεκδικήσει: Ελευθερία – Δημοκρατία - Δικαιοσύνη.

Κανείς δεν πρέπει να έχει ενδοιασμούς για τις προθέσεις και τα σχέδια των κυβερνώντων. Η σημερινή τρομοκρατική επέμβαση είναι μέρος του σχεδίου για την αποσταθεροποίηση της χώρας και την τρομοκράτηση των πολιτών ( η αρχή έγινε με τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα και το διπλό φονικό στο Ν. Ηράκλειο, τη θεωρία των δύο άκρων, τις δηλώσεις του πρωθυπουργού ότι όποιος είναι κατά της Ε.Ε είναι εχθρός της πατρίδας, κ.α) ώστε οι κυβερνώντες με ένα ακόμη διάταγμα να καταλύσουν και τυπικά τη Δημοκρατία, επικαλούμενοι το συμφέρον της χώρας και την ασφάλεια του πολίτη.

Δεν έχουμε πλέον τα περιθώρια χρόνου. Η φασιστική εκτροπή είναι εδώ. Η οργή μας και η αγανάκτησή μας για αυτό που συμβαίνει στη χώρα μας δεν μπορεί να τελειώνει με μια πορεία συμπαράστασης. Οφείλουμε, στους εαυτούς μας και στα παιδιά μας, να μετουσιωθεί σε κάτι πιο ουσιαστικό: Σε ένα καίριο χτύπημα κατά του καθεστώτος. Και αυτό μόνο ενωμένοι και αποφασισμένοι μπορούμε να το πετύχουμε.

Το Ε.Πα.Μ, με αυτό το γνώμονα, απεύθυνε προ ημερών ανοιχτή πρόσκληση σε Κόμματα, Κινήματα και Συλλογικότητες με σκοπό τη συγκρότηση της πιο πλατειάς δημοκρατικής και πατριωτικής συσπείρωσης απέναντι στις μεθοδεύσεις του καθεστώτος και στην φασιστική εκτροπή που αυτές οδηγούν.
Την Δευτέρα, 11 Νοεμβρίου 2013 και ώρα 7:30 μ.μ. στο αμφιθέατρο ΜΑΧ του Πολυτεχνείου (οδού Πατησίων), προσωπικότητες από τον ευρύτερο δημοκρατικό-αντιμνημονιακό χώρο προσέρχονται σε ανοικτή ομιλία και συζήτηση και καλούν κάθε Έλληνα δημοκράτη, που στις κρίσιμες αυτές ώρες για την χώρα συναισθάνεται το πατριωτικό του καθήκον,  να συμμετάσχει.
Στην πρώτη αυτή κοινή εκδήλωση συμμετέχουν οι:
Δημήτρης Καζάκης (ΕΠΑΜ)
Παναγιώτης Μαντάς (ΔΗΚΚΙ)       
Βασίλης Παπαδόπουλος (Κίνημα «ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ»)
Γιάννης Τόλιος (Αριστερό Ρεύμα)
Η εκδήλωση είναι ανοικτή προς όλους και είναι απολύτως ελεύθερη η συμμετοχή του καθένα με παρεμβάσεις, ή τοποθετήσεις.

           Ολοι μαζί μπορούμε να τους ανατρέψουμε!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Wordpress Theme | Bloggerized by Free Blogger Templates | coupon codes