Παρασκευή 4 Μαΐου 2012

ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "ΤΟ ΧΩΝΙ"



-«Η ΦΤΩΧΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΦΡΟΝΙΜΗ ΑΝ ΝΟΙΩΘΕΙ ΟΤΙ ΦΤΑΙΕΙ»…
Μέσα από Το ΧΩΝΙ, ο Γιάννης Αγγελάκας στέλνει το μήνυμά του ενόψει των εκλογών και μας αφιερώνει το (ακυκλοφόρητο) «σαράβαλο».
-Λυδία: Ένα 9χρονο κορίτσι που, μόλις σχολάσει από το σχολείο, ψάχνει δουλειά για να βοηθήσει τους γονείς του. Μια συνέντευξη – σοκ, αφιερωμένη σ’ αυτούς που κατέστρεψαν τη χώρα.
-Γιώργος Καρατζαφέρης: Τώρα λέει ότι η Χρυσή Αυγή είναι νοσταλγός του Χίτλερ. Τότε έλεγε ότι όλα αυτά είναι «βλακείες, ηλιθιότητες και προστυχιές».
-Το κράτος ασκεί ποινική δίωξη… σ’ αυτούς που ρύθμισαν τις οφειλές τους! Καταρρίπτοντας κάθε έννοια λογικής, η ελληνική κυβέρνηση άλλαξε το νόμο, μέσα σε 21 μέρες, και πλέον καταδικάζει αυτούς που η ίδια προσκάλεσε να πληρώσουν.
-Βενιζέλος: Ο άνθρωπος που θέλει να γίνει πρωθυπουργός της Ελλάδας, δηλώνει θαυμαστής και φίλος του Κεμάλ Ατατούρκ.
-Ρεπούση: Αμετανόητη η υποψήφια βουλευτής του Κουβέλη -και πάντα «συνωστισμένη»- λέει όχι στα εικονίσματα και στην ορκωμοσία. Λέει ναι στο φεμινισμό και στο freddo cappuccino.
-Παναρίτη: Η στενή συνεργάτιδα του Παπανδρέου παραδέχεται ότι το μνημόνιο και τα νομοσχέδια… μας έρχονται έτοιμα από έξω!
-ΕΡΕΥΝΑ (1): Το ελληνικό κράτος έχει ρεκόρ χρεοκοπιών και μετράει 50 χρόνια υπό καθεστώς χρεοκοπίας στο σύντομο βίο του. Το ξέρετε ότι μέχρι το 2009 πληρώναμε δάνεια του 1881;
-ΕΡΕΥΝΑ (2): Στα «σαράφικα» οι νεόπτωχοι Έλληνες ξεπουλάνε τη ζωή τους. Από τότε που οι τράπεζες σταμάτησαν να δίνουν δάνεια, τα ενεχυροδανειστήρια ξεφυτρώνουν σαν τα μανιτάρια.
Ακόμα, Το ΧΩΝΙ κρατάνε:
Ο Γιάννης Ζουγανέλης: «Έλληνες, είμαστε μαζόχες».
Ο Δημήτρης Πουλικάκος: «Ψηφίστ’ εμένα».
Ο Κλεάνθης Γρίβας: «Σου έχει μόνο μία κίνηση. Τελείωσέ τους».
Το ΧΩΝΙ βγαίνει στις γειτονιές και κρεμιέται στα περίπτερα όλης της χώρας με τιμή πώλησης 1,5 ευρώ.
ΠΡΕΖΑ TV
4-5-2012

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Wordpress Theme | Bloggerized by Free Blogger Templates | coupon codes