Πέμπτη, 5 Απριλίου 2012

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΧΡΙΣΤΟΥΛΑΣ !!! ΑΘΑΝΑΤΟΣ!!!


Συγκίνηση και βαθιά θλίψη είναι το συναίσθημα που κυριαρχεί στο Σύνταγμα αυτή την ώρα, που έχουν «καταλαγιάσει» τα πνεύματα.
Πλήθος κόσμου βρίσκεται ακόμη στο σημείο όπου ο συνταξιούχος φαρμακοποιός από τους Αμπελοκήπους έδωσε σήμερα το πρωί τέλος στη ζωή του, συγκλονίζοντας το πανελλήνιο.

Τα λουλούδια και τα σημειώματα στο σημείο που αυτοκτόνησε γίνονται ολοένα και περισσότερα ώρα με την ώρα και αντικατοπτρίζουν την οργή του κόσμου σχετικά με το συμβάν.

«Δεν είναι αυτοκτονία, είναι δολοφονία», γράφουν. «Τον δολοφόνησε η Χούντα των δανειστών», γράφει ένα άλλο σημείωμα.


Ο 77χρονος αντιμετώπιζε οικονομικές δυσχέρειες και όπως όλα δείχνουν αυτοκτόνησε γιατί δεν άντεξε τα χρέη τα οποία και δεν ήθελε να αφήσει στα παιδιά του.

Στο σημείωμα που άφησε ο 77χρονος αυτόχειρας αναφέρει: «Η κατοχική κυβέρνηση Τσολάκογλου εκμηδένισε κάθε ίχνος επιβίωσής μου. Δεν μπορώ να βρω άλλον τρόπο αντίδρασης εκτός από ένα αξιοπρεπές τέλος πριν αρχίσω να ψάχνω στα σκουπίδια για να επιβιώσω και πριν γίνω βάρος στο παιδί μου».

Λίγο πριν από τις 9 το πρωί, ο ηλικιωμένος άνδρας στάθηκε πίσω από ένα δέντρο στην κάτω πλευρά της πλατείας και αυτοπυροβολήθηκε με μία σφαίρα στο κεφάλι.

Κανείς από τους περαστικούς δεν αντελήφθη κάτι για τις προθέσεις του.

tro-ma-ktiko.blogspot.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Wordpress Theme | Bloggerized by Free Blogger Templates | coupon codes