Σάββατο 17 Μαρτίου 2012

ΤΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ,ΛΟΓΟΚΡΙΝΕ ΑΦΙΣΑ ΘΕΑΤΡΙΚΗΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΧΙΤΛΕΡ ΕΠΕΙΤΑ ΑΠΟ ΠΙΕΣΕΙΣ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΔΙΠΛΩΜΑΤΩΝ!!!

ΕΠΕΣΕ ΚΑΘΑΡΗ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ!!! ΑΠΙΣΤΕΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ!!!
Οι Γερμανοί ξανάρχονται την Κυριακή το βράδυ στην κεντρική σκηνή του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος αλλά η
....Γκεστάπο μάλλον ήρθε στη Θεσσαλονίκη λίγα 24ωρα νωρίτερα.
Για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους, εξαφανίστηκαν μέσα σε μία νύχτα από του δρόμους της Θεσσαλονίκης οι αφίσες που διαφήμιζαν την απολαυστική κωμωδία του Αλέκου Σακελλάριου που θα κάνει πρεμιέρα στις 18 Μαρτίου στην κεντρική σκηνή της Εταιρείας Μακεδονικών Σπουδών!
Ενώ τις προηγούμενες ημέρες οι δρόμοι της πόλης είχαν πλημμυρίσει με την κίτρινη αφίσα που απεικόνιζε τον Αδόλφο Χίτλερ ντυμένο με στολή χορεύτριας των γαλλικών καμπαρέ, από χθες το πρωί έχουν εξαφανιστεί ενώ σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων έχει αποκαθηλωθεί από την πρόσοψη του θεάτρου ακόμη και η μαρκίζα της παράστασης.



Πληροφορίες φέρουν έντονα ενοχλημένες τις γερμανικές διπλωματικές αρχές στη χώρα μας, που με τον δικό τους τρόπο «επέβαλαν» την απόσυρση της επίμαχης αφίσας.



Να θυμίσουμε την έντονη αντίδραση της γερμανικής πλευράς όταν κατά την διάρκεια μαθητικής διαμαρτυρίας στο κέντρο της Αθήνας, διαδηλωτές είχαν κάψει ναζιστική σημαία μπροστά από το μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη. Είναι γνωστή δε η ευαισθησία του Βερολίνου για τους αυξανόμενους παραλληλισμούς της σημερινής γερμανικής πολιτικής όσον αφορά την Ελλάδα, με την περίοδο του δευτέρου παγκοσμίου πολέμου.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ για το έργο ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΞΑΝΑΡΧΟΝΤΑΙ

Το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος, στο πλαίσιο της επικοινωνιακής του πολιτικής, επέλεξε – όπως και σε άλλες περιπτώσεις–  ως στρατηγική για  τη διαφημιστική προβολή της παράστασης «Οι Γερμανοί ξανάρχονται», που ανεβαίνει στο Θέατρο της Εταιρείας Μακεδονικών Σπουδών στις 18 Μαρτίου, τη μέθοδο των αλλεπάλληλων διαφημιστικών μηνυμάτων.
Την πρώτη αφίσα διαδέχτηκε ήδη η δεύτερη και θα ακολουθήσουν και άλλες.
Η απόσυρση του αρχικού διαφημιστικού υλικού της συγκεκριμένης παράστασης δεν συνδέεται με φήμες και σχόλια που κυκλοφορούν.



Γραφείο Τύπου
Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος




Read more: http://www.seleo.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=52308:2012-03-16-12-21-21&catid=94:2011-10-25-14-43-11&Itemid=134#ixzz1pMHUelhu 
Seleo.gr News 
ΠΡΕΖΑ TV
17-3-2012

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Wordpress Theme | Bloggerized by Free Blogger Templates | coupon codes