Τρίτη 6 Μαρτίου 2012

ΣΕ ΕΞΑΓΟΡΑ ΤΗΣ ΓΑΛΑΚΤΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΔΩΔΩΝΗ ΑΕ ΑΠΟ ΕΤΑΙΡΙΑ ΛΑΪΚΗΣ ΒΑΣΗΣ ΣΤΟΧΕΥΟΥΝ ΟΙ ΦΟΡΕΙΣ


ΤΗΝ αναστολή του διαγωνισμού της Αγροτικής Τράπεζας για την πώληση της γαλακτοβιομηχανίας Δωδώνη ΑΕ ζητούν οι φορείς της Ηπείρου, οι οποίοι μετείχαν στη σύσκεψη που συγκάλεσαν οι κτηνοτροφικοί συνεταιρισμοί και το σωματείο εργαζομένων στην επιχείρηση.



Παράλληλα, αποφάσισαν στο αμέσως επόμενο διάστημα να καταθέσουν ολοκληρωμένη πρόταση για την εξαγορά της, με βάση αυτή που είχε εκπονηθεί από το Οικονομικό Επιμελητήριο για τη σύσταση εταιρίας λαϊκής βάσης.

Το αίτημα των φορέων της Ηπείρου για αναβολή της διαδικασίας υποβολής δεσμευτικών προτάσεων που έχει προγραμματιστεί για την ερχόμενη Παρασκευή διαβίβασε με έγγραφό του ο περιφερειάρχης  Αλέξανδρος Καχριμάνης (φωτό) προς τον πρωθυπουργό, τον υπουργό Οικονομικών και τον διοικητή της Αγροτικής Τράπεζας Ελλάδας.  Ο περιφερειάρχης ζητεί επίσης από τον υπουργό Οικονομικών άμεση συνάντηση με αντιπροσωπεία των ηπειρώτικων φορέων (Οικονομικό Επιμελητήριο, ΓΕΩΤΕΕ, Επιμελητήριο Ιωαννίνων, Κτηνοτροφικές οργανώσεις και Σωματείο Εργαζομένων της Δωδώνη ΑΕ), προκειμένου να τον ενημερώσουν για την πρόταση που σχεδιάζουν.   
ΠΡΕΖΑ TV
6-3-2012

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Wordpress Theme | Bloggerized by Free Blogger Templates | coupon codes