Σάββατο 31 Δεκεμβρίου 2011

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ, [αντιμνημονιακοί], φίλοι!

Πηγή: Elva
"Days are forgotten" λένε οι συμπαθείς Kasabian….άλλα δεν νομίζω ότι κανείς στην Ελλάδα θα ξεχάσει το 2011! 
Τη χρόνια που για πρώτη φορά, ίσως, σαν χώρα, συνειδητοποιήσαμε ότι η ...πείνα και η ανέχεια δεν έχουν σύνορα που τις περιορίζουν στις "αναπτυσσόμενες χώρες" και μόνο!
Επομένως λίγο με νοιάζει τι ζητούν οι ....δελφίνοι του ΠΑΣΟΚ από τον ΓΑΠ, πόσα είναι τα ....σενάρια για το 2012, ποιος... ποδοσφαιριστής μπήκε στη λίστα της ...Ντόρας (!), τι είπαν και τι δεν είπαν οι Οικονομικοί Εισαγγελείς και τι θα γίνει με τον ....Εφράιμ!

 Το σύστημα τους χρεοκόπησε και καλά είναι να το καταλάβουμε κι εμείς (όσοι δλδ ακόμα δεν το έχουν πάρει είδηση!)  αλλά και οι ...υπηρέτες του συστήματος, πριν διαλύσουν ο τι έχει, πια, απομείνει στη  χώρα που τη πούλησαν και τη πουλάνε διεφθαρμένοι και ανάλγητοι πολιτικοί, που με την αδιαφορία μας και την μη αγωνιστικότητα μας τους επιτρέψαμε και τους επιτρέπουμε να συνεχίσουν να το κάνουν!
Όταν δεν θα υπάρχουν άστεγοι και άνθρωποι που ζητιανεύουν στους δρόμους, παρέα με τα μικρά παιδιά τους για λίγο φαγητό και ένα κατάλυμα, τότε θα είναι για ΌΛΟΥΣ μια καλή χρονιά και τότε θα έχει αξία να γιορτάσω τον ερχομό ενός ακόμα έτους στη πλάτη μας...

Μέχρι τότε το μόνο που εύχομαι είναι να φύγουν μια ώρα νωρίτερα αυτοί που έκαναν την Ελλάδα ζητιάνα και τα παιδιά της άνεργους και...σκλάβους για μισθούς πείνας!
ΚΑΛΗ & Αγωνιστική ΧΡΟΝΙΑ για εμάς λοιπόν και (εννοείται!)...κακή και ανποδη για το Μαυρο Μετωπο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Wordpress Theme | Bloggerized by Free Blogger Templates | coupon codes