Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2011

ΕΝΙΑΙΟ ΠΑΛΛΑΪΚΟ ΜΕΤΩΠΟ (Ε.ΠΑ.Μ.) ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ











Το αγωνιστικό παρόν έδωσαν τα μέλη και οι φίλοι του Ε.ΠΑ.Μ. στηρίζοντας μαζικά τις δύο εκδηλώσεις που έγιναν στην Αθήνα στις 19 και 20 Δεκεμβρίου για την ανατροπή των σχεδίων του κατοχικού καθεστώτος.
Το πολυπληθές ακροατήριο και των δύο εκδηλώσεων είναι σαφής ένδειξη ότι καθημερινά δυναμώνει και οργανώνεται το ανεξάρτητο λαϊκό μέτωπο της αντίστασης κατά των μνημονιακών μέτρων και των σχεδίων διάλυσης της χώρας από τις δωσιλογικές δυνάμεις.
Την Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου, πραγματοποιήθηκε στο αμφιθέατρο του ΕΚΕΦΕ Δημόκριτος λαϊκή συγκέντρωση με θέμα την διέξοδο για την Ελλάδα από την σημερινή συγκυρία. Στην συγκέντρωση παρευρέθηκε και μίλησε ο οικονομολόγος Δημήτρης Καζάκης, μέλος της Πολιτικής Επιτροπής του Ε.ΠΑ.Μ., και χαιρέτισε εκπρόσωπος του Συλλόγου Ερευνητών του Δημόκριτου.


Το Ε.ΠΑ.Μ. έχει εξ αρχής διακηρύξει ότι προκειμένου να ξαναποκτήσουμε τον έλεγχο της χώρας μας θα χρειαστεί, μεταξύ των άλλων, να εκπονηθεί ένα πρόγραμμα Επιστημονικής Ανασυγκρότησης και προς αυτή την κατεύθυνση θα εργασθεί, αξιοποιώντας τόσο τα ειδικευμένα μέλη του όσο και άλλους επιστήμονες και ερευνητές που μπορούν να συμβάλουν.
Την Τρίτη 20 Δεκεμβρίου, πραγματοποιήθηκε νέα μεγάλη εκδήλωση στην αίθουσα Μελίνα Μερκούρη του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας (ΣΕΦ) στο Νέο Φάληρο με ομιλητή τον Δημήτρη Καζάκη. Τόσο η ομιλία όσο και η πολύωρη συζήτηση που ακολούθησε μετά την εισήγηση περιστράφηκαν γύρω από το θέμα των προοπτικών για την χώρα και των προτάσεων εξόδου από την σημερινή οικονομική και πολιτική χρεωκοπία. 




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Wordpress Theme | Bloggerized by Free Blogger Templates | coupon codes