Παρασκευή, 25 Νοεμβρίου 2011

Η ΑΛΛΗΛΕΓΓYΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΠΛΟ ΜΑΣ - ΤΟ ΕΠΑΜ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΔΕΗ(ΒΙΝΤΕΟ)

 Η νέα κατοχή είναι εδώ και μας καλεί να την ανατρέψουμε. Εμείς θα το κάνουμε... Το ΕΠΑΜ από την πρώτη στιγμή βρέθηκε δίπλα στους συνδικαλιστές και τους εργαζόμενους της ΔΕΗ που αποφάσισαν να καταλάβουν
το κέντρο έκδοσης των εντολών διακοπής ρεύματος της ΔΕΗ στην οδό Μεσογείων για να σταματήσουν την πληρωμή των χαρατσιών
από τον λαό. Μέλη του ΕΠΑΜ συνδικαλιστές της ΔΕΗ και άλλα μέλη του Βόρειου Τομέα ήταν ήδη εκεί όταν μπήκαν μέσα οι καταληψίες.


Στην συνέχεια επί τέσσερεις ημέρες τα μέλη μας από πολλούς τομείς και πυρήνες , τόσο από τους κοντινούς όσο και από όλη την Αττική, βρίσκονταν επί τόπου δίνοντας τον τόνο της συμπαράστασης με συνθήματα, πανώ, μοιράζοντας προκηρύξεις καλώντας τον κόσμο να αρνηθεί τα χαράτσια και να υπερασπίσει τον δημόσιο χαρακτήρα της ΔΕΗ και της παροχής του ηλεκτρικού ρεύματος.
Από την ώρα που εισέβαλαν τα ΜΑΤ είμαστε πάλι δίπλα στους συλληφθέντες κατά την προσαγωγή τους στην Ασφάλεια και τα δικαστήρια.
Η παρουσία του ΕΠΑΜ ήταν καθοριστική για την μαζικότητα της αλληλεγγύης στούς καταληψίες και γιαυτό δεχθήκαμε επανειλλημένα
τις ευχαριστίες των συνδικαλιστών της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ και του ίδιου του προέδρου Ν.Φωτόπουλου. Τό σύστημα της τρόικας και της κατοχής
πήρε ένα καλό μήνυμα ότι ο λαός δεν θα υποταχθεί στην κοινοβουλευτική χούντα Παπαδήμου και "προθύμων" και αναγκάστηκε να καταφύγει
στην ωμή καταστολή.
Φωτογραφίες που κάνουν τον γύρο του κόσμου  αποκαλύπτουν το πραγματικό πρόσωπο της «μεταβατικής» κυβέρνησης που διαδέχτηκε την κυβέρνηση Παπανδρέου.

Εικόνες αδιανόητες για μια δημοκρατία. Εικόνες που μας γυρίζουν δεκαετίες πίσω, στις σκοτεινές περιόδους της ελληνικής ιστορίας!

Συνδικαλιστές κρατούμενοι να υψώνουν τις γροθιές τους μέσα από τα κάγκελα της Ευελπίδων.
Τώρα ο αγώνας μεταφέρεται στις γειτονιές και στις Επιτροπές Αλληλεγγύης για να προστατευτεί κάθε σπίτι και κάθε οικογένεια από τα χαράτσια και την τρομοκρατία.
ΤΟ ΕΠΑΜ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΩΤΟΣΤΑΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΕΚΕΙ!

Πηγή: Σεισάχθεια

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Wordpress Theme | Bloggerized by Free Blogger Templates | coupon codes