Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2011

Μας κλέβουν και μέσω ΔΕΗ

Ανεξάντλητη είναι η διεστραμμένη φαντασία των κλεφτών της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ -που τώρα έκαναν ...κοινοπραξία με τα δεξιά και ακροδεξιά λαμόγια της ΝΔ και του ΛΑΟΣ- όταν πρόκειται να ληστέψουν τον κοσμάκη.

Δεν φτάνει που μας γδέρνουν όλους φορολογικά με το χαράτσι που επέβαλαν στα ακίνητα και εισπράττουν σαν γκάγκστερ εκβιάζοντας με διακοπή της παροχής ηλεκτρικού ρεύματος. Αποφάσισαν ότι είναι ευκαιρία να ...κλέβουν κι από πάνω τον κόσμο, χρεώνοντας του διπλάσιο και τριπλάσιο χαράτσι από αυτό που προβλέπει ο επαίσχυντος νόμος τους και ισχυριζόμενοι ότι δήθεν έκαναν λάθος!


Το εξωφρενικό είναι ότι όταν αποδειχθεί το «λάθος» τους, επιμένουν ότι οι πολίτες πρέπει να ...πληρώσουν το τριπλάσιο χαράτσι και στη συνέχεια τα κλεμμένα δεν θα τους επιστραφούν, αλλά θα συμψηφιστούν σε επόμενες δόσεις!!!

Έχουμε να κάνουμε με τέτοια συμμορία πολιτικών αλητών, που μόλις το Πρωτοδικείο Καλαμάτας έβγαλε απόφαση προσωρινού παγώματος της εξόφλησης κραυγαλέα και εξόφθαλμα υπερβολικού λογαριασμού ώστε να διορθωθεί πρώτα το «λάθος», από το υπουργείο Οικονομικών διοχέτευσαν στα «παπαγαλάκια» τους στα μέσα ενημέρωσης ότι είναι «βέβαιο» πως το Νομικό Συμβούλιο του Κράτους θα ...ακυρώσει την απόφαση του Πρωτοδικείου Καλαμάτας! 
Θα κλέβουν χωρίς νομικά εμπόδια, δηλαδή!

Η μνημονιακή χούντα ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ΛΑΟΣ δεν σταμάτησε βέβαια εκεί. Ο γ.γ. της Περιφέρειας Αττικής ανακοίνωσε ότι θα κινήσει διαδικασία καταλογισμού ευθυνών εναντίον όσων δημάρχων πρωτοστατούν στον αγώνα κατά του χαροποιού και παρέχουν νομική στήριξη στους δημότες τους που δεν το πληρώνουν. Σωστά, χούντα χωρίς διώξεις, φυλακίσεις και στρατόπεδα συγκέντρωσης γίνεται; Δεν γίνεται!

Πηγή: Εφημερίδα "Πριν" via Βαθύ Κόκκινο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Wordpress Theme | Bloggerized by Free Blogger Templates | coupon codes