Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2011

Ξεκάθαρη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου ΒΒΒ για τα χαράτσια !

Αγαπητοί συναγωνιστές.  Ο αγώνας μας αποδίδει καρπούς !!!
H πρωτοβουλία πολιτών ΒΒΒ (Βάρης - Βούλας - Βουλιαγμένης) ενάντια στα χαράτσια - στην οποία ο τοπικός πυρήνας ΕΠΑΜ έχει πρωταγωνιστικό ρόλο - κινητοποίησε τους πολίτες του Δήμου μας και έκανε δυναμικές παρεμβάσεις στις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου.
Αποτέλεσμα των κινητοποιήσεων είναι απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου ΒΒΒ που παραθέτουμε παρακάτω.
Ως Πυρήνας του τοπικού ΕΠΑΜ ΒΑΡΗΣ ΒΟΥΛΑΣ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ, εκφράζουμε:
Α.  Την ικανοποίησή μας για την απόφαση που έλαβε  το Δημοτικό Συμβούλιο ΒΒΒ, έστω και αν απαιτήθηκαν σκληρές διαπραγματεύσεις και εντάσεις τόσο εντός όσο και εκτός της αίθουσας του Δημοτικού Συμβουλίου.
Β.   Είμαστε περήφανοι για τη  συμμετοχή μας στην υπόψη  Πρωτοβουλία  των Πολιτών του Δήμου μας στην οποία συμμετέχουν  και άλλες συλλογικότητες που όλοι ΜΑΖΙ υλοποιούμε και σφυρηλατούμε  στην πράξη την ΕΝΟΤΗΤΑ της Βάσης μέσα από κοινές δράσεις.
Γ.  Πιστεύουμε ότι οι θέσεις  του Δημοτικού Συμβουλίου ΒΒΒ, όπως αυτές εκφράζονται μέσα από το ψήφισμα, είναι από τις πιο ξεκάθαρες και τις πλέον προωθημένες  που έχουν ληφθεί μέχρι σήμερα από αντίστοιχα Δημοτικά  Συμβούλια σε όλη την χώρα και αυτό  μας δίνει τεράστια δύναμη για την συνέχιση  του αγώνα μέχρι την τελική νίκη.

ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ      
Ο ΜΟΝΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΠΟΥ ΧΑΝΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΙΝΕΤΑΙ !!!


Απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου ΒΒΒ

"Το Δημοτικό Συμβούλιο εκφράζει την κάθετη αντίθεσή του στα νέα φοροχαράτσια που αποστέλλονται με τους λογαριασμούς της Δ.Ε.Η. και καλεί την Κυβέρνηση να τα πάρει πίσω.

Η παροχή βασικών αγαθών όπως το ρεύμα, το νερό κ.ά. δεν μπορούν να συνδέονται με την καταβολή οποιουδήποτε φόρου. Η πολιτεία δεν μπορεί να καταφεύγει σε εκβιασμούς.

Αποφασίζει να στηρίξει με κάθε τρόπο κάθε εργαζόμενο, κάθε οικογένεια, άνεργο, εργαζόμενο που βγαίνει στην εφεδρεία, συνταξιούχο, επαγγελματία, σπουδαστή που αρνείται να πληρώσει τα χαράτσια είτε επειδή αδυνατεί είτε επειδή δεν θέλει να τα καταβάλλει.

Σ' αυτή την κατεύθυνση το Δημοτικό Συμβούλιο αποφασίζει (με την συνδρομή των Υπηρεσιών του Δήμου) να στηρίξει όλους όσους τυχόν υποστούν, ή κινδυνεύσουν να υποστούν, τις συνέπειες της άρνησης πληρωμής των χαρατσιών με διακοπή ρεύματος, νομικές κυρώσεις κλπ.

Προς την κατεύθυνση αυτή το Δημοτικό Συμβούλιο στηρίζει κάθε συλλογική δράση ενάντια στα χαράτσια και υποστηρίζει όσους αρνούνται να τα πληρώσουν.

Η απόφαση αυτή να κοινοποιηθεί στον Πρωθυπουργό, τους αρμόδιους Υπουργούς και τη Διοίκηση της Δ.Ε.Η. και να δημοσιοποιηθεί σε όλα τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης."
Τοπικός πυρήνας ΕΠΑΜ ΒΒΒ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Wordpress Theme | Bloggerized by Free Blogger Templates | coupon codes