Πέμπτη, 27 Οκτωβρίου 2011

Παρέλαση στη Θεσσαλονίκη: Ένταση και απουσία πολιτικώνΈνταση επικράτησε στην μαθητική παρέλαση της Θεσσαλονίκης, όταν «αγανακτισμένοι» πολίτες ανέβηκαν στην εξέδρα των επισήμων και προσπάθησαν να τους… κατεβάσουν!!

Σύμφωνα με πληροφορίες, την ώρα που ένα σχολείο πέρασε μπροστά από τους επισήμους, ομάδα πολιτών και εκπαιδευτικών, πλησίασαν στην εξέδρα και άρχισαν τα γιουχαΐσματα.Οι επίσημοι, μεταξύ των οποίων ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γ. Μπουτάρης και ο κ. Τζιτζικώστας (ως εκπρόσωπος της Περιφέρειας), τα «έχασαν» και σηκώθηκαν να φύγουν, όμως η αστυνομία έδρασε άμεσα και περικύκλωσε τους επισήμους, ώστε να μην τους «πειράξουν»!


Πλήθος κόσμου έμεινε για περισσότερη από μισή ώρα φωνάζοντας συνθήματα όπως: «ψωμί, παιδεία, ελευθερία», ενώ δεν έλειψαν και υβριστικοί χαρακτηρισμοί.Η παρέλαση διεκόπη, σύμφωνα με τους παρευρισκόμενους, ενώ σύμφωνα με το υπουργείο Παιδείας… τα επεισόδια έγιναν μετά την παρέλαση.

Βουλευτές και πολιτικοί έμειναν σπίτι!

Να σημειωθεί ότι στην εξέδρα των επισήμων βρίσκονται εκτός από τον δήμαρχο και τον περιφερειάρχη, ΜΟΝΟ εκπρόσωποι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και των στρατιωτικών αρχών. Ούτε ένας πολιτικός ή βουλευτής δεν εμφανίστηκε. Πριν την παρέλαση ο κ. Μπουτάρης με δηλώσεις του υποστήριξε ότι δεν είναι απαραίτητη η παρουσία των πολιτικών σε τέτοιου είδους εκδηλώσεις.
Πηγή: Μαντάτα via axinosp

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Wordpress Theme | Bloggerized by Free Blogger Templates | coupon codes