Παρασκευή, 28 Οκτωβρίου 2011

Μέρα που είναι

Σαν σήμερα το 1940 ο λαός μας είπε το «ΟΧΙ» του, στο φασίστα εισβολέα και απέκρουσε δυναμικά τις ορδές του Μουσολίνι και στην συνέχεια του Χίτλερ. Το έπος της Εθνικής Αντίστασης που ακολούθησε, μετά την υποδούλωση της χώρας μας έδειξε ότι ο λαός μας μπορεί να αντισταθεί νικηφόρα σε κάθε ξένη κατοχή. Και σήμερα η χώρα μας βρίσκεται υπό κατοχή. Ξένοι έχουν εισβάλει στην χώρα μας και μαζί με τους ντόπιους συνεργάτες τους δυναστεύουν και εξαθλιώνουν τον ελληνικό λαό. Κι αν δεν έχουμε στρατιωτική κατοχή, έχουμε οικονομική και τα αποτελέσματα είναι σχεδόν τα ίδια. Φτώχια, ανασφάλεια, ανέχεια. Ο κυβερνητικός θίασος του ΓΑΠ και οι σύμμαχοι του, υποτάσσουν τα συμφέροντα του έθνους και του λαού στα στενά ταξικά τους συμφέροντα, στα συμφέροντα των ντόπιων και ξένων μονοπωλίων, επιβάλλοντας την ξένη κηδεμονία. Ο Γ. Παπανδρέου είναι ο νέος Τσολάκογλου, ο Βενιζέλος έχει ζηλέψει την δόξα του διορισμένου από τους Γερμανούς πρωθυπουργού Ιωάννη Ράλλη, ο Παπουτσής έχει αναλάβει τον ρόλο που είχε ο αρχηγός των ταγμάτων ασφαλείας συνταγματάρχης Παπαδόγκωνας. Γι' αυτό μια νέα Εθνική Αντίσταση είναι απαραίτητη όσο ποτέ.

                   

                                             Ο Oρκος του ταγματασφαλίτη:


«Ορκίζομαι εις τον Θεόν, τον άγιον τούτον όρκον, ότι θα υπακούω απολύτως εις τας διαταγάς του ανωτάτου αρχηγού του γερμανικού στρατού Αδόλφου Χίτλερ. Θα εκτελώ πιστώς απάσας τας ανατεθεισόμενας μου υπηρεσίας και θα υπακούω άνευ όρων εις τας διαταγάς των ανωτέρων μου. Γνωρίζω καλώς ότι δια μίαν αντίρρησιν εναντίον των υποχρεώσεων μου, τας οποίας δια του παρόντος αναλαμβάνω, θέλω τιμωρηθεί παρά των γερμανικών στρατιωτικών νόμων».
Αραγε έχει ορκιστεί, και ποιος μπορεί να είναι ο όρκος του λακέ των ξένων σημερινών κατακτητών και των ντόπιων συνεργατών τους Γ. Παπανδρέου-Τσολάκογλου;

Πηγή: Βαθύ Κόκκινο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Wordpress Theme | Bloggerized by Free Blogger Templates | coupon codes