Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2011

Η Λιβαδεία είπε ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΚΑΤΟΧΗ 28/10/2011

Εκτός από τους μαθητές που με τη μαθητική τους παρέλαση τίμησαν το ΌΧΙ΄ και οι πολίτες της Λιβαδειάς ΣΗΜΕΡΑ διατράνωσαν : ΟΧΙ ΣΤΗ ΝΕΑ ΚΑΤΟΧΗ
Από νωρίς σήμερα το πρωί είχε συγκεντρωθεί πλήθος κόσμου για να παρακολουθήσει τη μαθητική παρέλαση.Εκ των βουλευτών του νομού δεν τόλμησε να εμφανιστεί κανείς για να μη βρεθεί αντιμέτωπος με τη λαϊκή αγανάκτηση και οργή.
Μόνο ο εκλεγμένος με το ΠΑΣΟΚ δήμαρχος Λιβαδειάς με ελάχιστους δημοτικούς συμβούλους, καθώς και ένας εκπρόσωπος του Υπουργείου Νέας Γενιάς παρέστησαν για να εισπράξουν την απαξίωση και την περιφρόνηση της μαθητιώσας νεολαίας που απέστρεφε εξακολουθητικά το κεφάλι από την εξέδρα των επισήμων .
Χαρακτηριστικό το παράδειγμα των μαθητών του 2ο Λυκείου Λιβαδειάς που στάθηκαν επί μακρόν και με επί τόπου βηματισμό μπροστά στους 'επισήμους', με στραμμένο επιδεικτικά το κεφάλι προς την αντίθετη κατεύθυνση! Οι μαθητές έκαναν σαφές ότι η νέα γενιά ξέρει να τιμά τους εθνικούς -λαϊκούς αγώνες των Ελλήνων για ελευθερία, αξιοπρέπεια και εθνική ανεξαρτησία !

Τους λιγοστούς 'επισήμους' υποδέχτηκαν ομάδα διαμαρτυρόμενων πολιτών οι οποίοι φωνάζοντας το σύνθημα 'ΨΩΜΙ ΠΑΙΔΕΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ

Η ΧΟΥΝΤΑ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΟ '73',απέσπασε το θερμό και παρατεταμένο χειροκρότημα και την επιβράβευση του Λαού της Λιβαδειάς!
Συμπεριφορά που πάγωσε την εξέδρα των επισήμων και διαμήνυσε ότι ο λαός αλληλέγγυος και σε παλλαϊκή ενότητα θα συντρίψει τις δυνάμεις εκείνες που απεργάζονται την εκχώρηση της εθνικής κυριαρχίας και την εξαθλίωση των Ελλήνων.

Οι Λιβαδείτες και οι Λιβαδείτισσες συνεχίζοντας την παράδοση του 'ΟΧΙ ' , προσυπέγραψαν

ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΕΞΑΝΔΡΑΠΟΔΙΣΜΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΟΧΙ ΝΕΑ ΚΑΤΟΧΗ

ΟΧΙ ΣΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ
Πηγή βίντεο: starlamias

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Wordpress Theme | Bloggerized by Free Blogger Templates | coupon codes