Δευτέρα, 19 Σεπτεμβρίου 2011

Η ΛΑΪΚΗ ΠΑΛΗ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΘΑ ΤΣΑΚΙΣΕΙ ΤΙΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΚΕΥΩΡΙΕΣ


Ανακοίνωση του ΕΠΑΜ για το σκάνδαλο της ΕΛΣΤΑΤ


Αυτή την ώρα, που η χώρα οδηγείται σε μείζονα εθνική καταστροφή, οι ευθύνες των ενορχηστρωτών του μεγάλου ξεπουλήματος καταδεικνύονται πλήρως από τις βαρύτατες καταγγελίες για τον ρόλο της ΕΛΣΤΑΤ.
Οι αποκαλύψεις της κυρίας Ζωής Γεωργαντά, καθηγήτριας Οικονομετρίας στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας και μέλους του ΔΣ της Ελληνικής Στατιστικής Υπηρεσίας (ΕΛΣΤΑΤ), ότι η κυβέρνηση και ο πρόεδρος της ΕΛΣΤΑΤ Ανδρέας Γεωργίου, σε αγαστή συνεργασία με τον Walter Rademacher, γενικό διευθυντή της Eurostat, «μαγείρεψαν» τα στοιχεία του ελλείμματος, δεν αφήνουν καμμία αμφιβολία ότι οδηγηθήκαμε εσκεμμένα στο ΔΝΤ από τους εγκάθετους των διεθνών τοκογλύφων.
Εκτελώντας εντολές, εφάρμοσαν με παράνομες πρακτικές ένα σχέδιο που, από την απογραφή Αλογοσκούφη μέχρι την σκευωρία Παπακωνσταντίνου, είχε στόχο την διεθνή εκστρατεία κατασυκοφάντησης της χώρας και την υπαγωγή της σε καθεστώς υποτέλειας.
Οι μεθοδεύσεις σχετικά με το ότι η στατιστική υπηρεσία δεν έχει άμεση σχέση με τα στοιχεία του προϋπολογισμού και τα πλαστά στοιχεία που εκτίναξαν το έλλειμμα από το 12% στο 15,4% αποτελούν καθαρά κακουργηματικές πράξεις εις βάρος του λαού και της χώρας.
Αναρωτιέται κανείς, τι κάνει η δικαιοσύνη, οι εισαγγελείς σε αυτό τον τόπο δεν παρακολουθούν τις ειδήσεις; Δεν καταλαβαίνουν ότι θα απολογηθούν μια μέρα και αυτοί στον ελληνικό λαό;
Είναι ηλίου φαεινότερο ότι τα καταγγελλόμενα για την ΕΛΣΤΑΤ, μαζί με τα στοιχεία για προσυνεννοήσεις με τον Στρως Καν, το «σορτάρισμα» Τ3-Τ10 και τα κερδοσκοπικά παιχνίδια κυβερνητικών παραγόντων, συνιστούν καθαρά Εσχάτη Προδοσία και λόγο σύστασης Ειδικού Δικαστηρίου.
Ο ελληνικός λαός είναι πλέον πεισμένος ότι, μέσα από μια αλυσίδα εσκεμμένων ενεργειών, παρασκηνιακών διαβουλεύσεων και αντιλαϊκών μέτρων, η «μαύρη διεθνής» των τραπεζιτών και των κερδοσκόπων επιχειρεί να μετατρέψει την πατρίδα μας σε κολαστήριο της νέας παγκόσμιας τάξης.
Το Ενιαίο Παλλαϊκό Μέτωπο (ΕΠΑΜ) στηρίζει την καθηγήτρια Ζωή Γεωργαντά και τους υπόλοιπους έντιμους υπαλλήλους της ΕΛΣΤΑΤ, οι οποίοι υπερασπίζουν την επιστημονική τους επάρκεια και τα νόμιμα συμφέροντα της χώρας, πράγμα που αποτελεί υποχρέωση και καθήκον για κάθε δημόσιο λειτουργό αυτές τις κρίσιμες ώρες.
Καλούμε τους Έλληνες πολίτες σε παλλαϊκό αγώνα ενάντια στη νέα κατοχή, απέναντι στο δουλικό πολιτικό κατεστημένο, τους δωσίλογους και τους ξένους «επιτηρητές» τύπου Χορστ Ράϊχενμπαχ και Βάλτερ Ραντεμάχερ.
Αυτοί που θέλουν να μας τσακίσουν ως τον «αδύναμο κρίκο» της ευρωζώνης και των PIGS, με χαράτσια, αντιδημοκρατικές διαδικασίες και προπαγάνδα τρόμου, θα πάρουν την απάντησή τους από το γενικευμένο κίνημα αντίστασης που ξεχύνεται παντού.
Ο ελληνικός λαός θα αψηφήσει τις σκευωρίες, την καταστολή και τον φόβο και θα τσακίσει, όπως ξέρει από την ιστορία του, τα εθνοκτονικά σχέδια της οικονομικής ολιγαρχίας με την ανυποχώρητη λαϊκή πάλη και αλληλεγγύη.

ΕΝΙΑΙΟ ΠΑΛΛΑΪΚΟ ΜΕΤΩΠΟ (ΕΠΑΜ)
Αθήνα, 19-9-2011

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Wordpress Theme | Bloggerized by Free Blogger Templates | coupon codes