Δευτέρα 29 Απριλίου 2013

Ο λαός δεν αντέχει άλλο! Εσείς όλοι, οι δήθεν αντιμνημονιακοί, θα εξακολουθήσετε να παίζετε το ίδιο παιχνίδι; Ακόμη ισχυρίζεστε ότι νοιάζεστε για το λαό;

του Δημήτρη Κυπριώτη
Να λοιπόν που ακόμη ένα εμπόδιο το πέρασε με χαρακτηριστική άνεση ψήφων η τρικομ-ματική, παρά τις δήθεν κινητοποιήσεις της τελευταίας στιγμής που επιχείρησαν τα ‘’αριστερά ‘’ κόμματα της αντιπολίτευσης και οι ηγεσίες των συνδικάτων της ανυποληψίας ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ !
Και τώρα μετά την ψήφιση και του πολυνομοσχεδίου-σκούπα τι άλλο περιμένετε κύριοι της λεγόμενης και αντιμνημονιακής αντιπολίτευσης; Εκτός από τα ‘’μαστιγώματα’’ που κάνατε στους τρικομματικούς και τα λεκτικά παιχνιδάκια των αψιμαχιών, τι άλλο περιμένετε για να κάνετε αυτό που πρέπει; Τελικά θα μπορέσετε να αφήσετε τα άνετα έδρανά σας, ή είστε καρφωμένοι πάνω σε αυτά και ταμπουρωμένοι πίσω από τα ειδικά σας προνόμια;
Θα μπορέσετε να δείτε επιτέλους τις ανάγκες του κόσμου και να πάρετε  θέση  δίπλα του; Θα ....
δείξετε ότι νοιάζεστε για τους δυστυχούντες, για αυτούς που τρέχουν στα συσσίτια, για αυτούς που χάνουν τα σπίτια τους για ελάχιστες οφειλές στο δημόσιο, για αυτούς που τους κόβουν το ρεύμα, για τα μικρά παιδιά που δεν έχουν ούτε το πρωινό τους, για τις στρατιές των ανέργων, για τους νέους που εγκαταλείπουν τη χώρα κατά χιλιάδες;
Αλήθεια, εσείς της αξιωματικής αντιπολίτευσης, πως άραγε αισθάνεστε, όταν αυτός ο μέγας ηγέτης που παριστάνει  μάλιστα και τον αρχηγό του ανύπαρκτου σήμερα κόμματος, ο  και πολλά ‘’βαρύς’’, λοιδορεί τον αρχηγό σας  λέγοντας:
’Όταν μιλά ο κ. Τσίπρας έχω τεταμένη την προσοχή μου για να δω ποια συχνότητα επιλέγει. Σήμερα το πήρε πολύ αριστερά. Στο εξωτερικό που απευθύνεται σε άλλο ακροατήριο έχει πιο συντηρητικές θέσεις. Σήμερα, τον είδα αριστερό, ριζοσπάστη και θυμωμένο’’ .
 Δηλαδή κ. Τσίπρα σας περνάει ψιλό γαζί και εσείς περιμένετε υπομονετικά να κάνετε τη θεσμική σας αντιπολίτευση.! Συνεχίστε έτσι και ποιος ξέρει, κάποτε μπορεί και να κάνουν εκλογές!
Και από κοντά και οι άλλοι της αντιπολίτευσης.
Οι μεν, με το γνωστό ‘’ψεκάστε, σκουπίστε, τελειώσατε’’ έβαλαν μια φωνή στο ΠΑΜΕ να κάνει τη γνωστή του βόλτα, να φωνάξουν με την ευκαιρία για το δίκιο του εργάτη και όχι του κεφαλαιοκράτη.
Οι δε, είχαν να ασχοληθούν με τις ‘’κλοτσοπατινάδες’’ που έπεσαν στο συνέδριο και δεν πρόλαβαν να κατεβάσουν τον ….κόσμο τους, βλέπετε έπρεπε να πάνε και να αλλάξουν, να βγάλουν τις γραβάτες, που να τα προλάβουν όλα!
Με αυτά να συμβαίνουν έξω από το κοινοβούλιο και μέσα το γνωστό σε όλους πλέον θέατρο, δηλαδή την μεν κυβέρνηση να νομοθετεί αυθαίρετα σε βάρος κάθε Έλληνα εργαζόμενου, ή άνεργου, δημόσιου υπάλληλου, ή ιδιωτικού, αγρότη, ή βιοτέχνη, συνταξιούχου ή φοιτητή, «δεξιού», ή «αριστερού» και την δε αντιπολίτευση στο σύνολό της να κραυγάζει αποδοκιμαστικά, για τα νέα εξοντωτικά μέτρα σε βάρος των λαϊκών στρωμάτων, γνωρίζοντας βέβαια  ότι καμία τύχη δεν έχουν οι αντιδράσεις της αυτές, να αρνείται πεισματικά να το εγκαταλείψει, παραμένοντας και νομιμοποιώντας έτσι με τη στάση της, τόσο τις κυβερνητικές αυθαιρεσίες, όσο και τις επιταγές της τρόικας.
Για όλους αυτούς τους λόγους το Ε.ΠΑ.Μ, με τη χθεσινή του Ανακοίνωση κάλεσε  τον ελληνικό λαό να πάρει την τύχη στα δικά του χέρια, μακριά από μεσάζοντες και «σωτήρες».
Τον κάλεσε να οργανωθεί στη γειτονιά του, τη συνοικία του, την πόλη του, το χώρο δουλειάς του και να προχωρήσει στην οργάνωση και κήρυξη ΓΕΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΠΕΡΓΙΑΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ μέχρι την ΑΝΑΤΡΟΠΗ της κατοχικής κυβέρνησης και τη συγκρότηση ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ με σκοπό τη δημιουργία και εφαρμογή νέου Δημοκρατικού Συντάγματος και την εκλογή κυβέρνησης λαϊκής θέλησης και επιλογής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Wordpress Theme | Bloggerized by Free Blogger Templates | coupon codes