Τετάρτη, 13 Φεβρουαρίου 2013

Aγριες συμπλοκές αγροτών-ΜΑΤ στην Ανθήλη - 4 τραυματίες

Σε άγρια συμπλοκή με τα ΜΑΤ κατέληξε η προσπάθεια των αγροτών να να κλείσουν το δρόμο στην Εθνική οδό Αθηνών - Λαμίας στο ύψος της Ανθήλης. Πέτρες, ξύλα, καφέδες και νερά εκτοξεύτηκαν από την πλευρά των αγροτών προς τους άνδρες των ΜΑΤ οι οποίοι απάντησαν με ξύλο και χημικά. Από τη συμπλοκή τραυματίστηκαν τέσσερα άτομα, ενώ συνελήφθησαν 11 άτομα.
Ολα ξεκίνησαν όταν οι αγρότες επιχείρησαν να κλείσουν αιφνιδιαστικά το δρόμο. Οι άνδρες των ΜΑΤ που είχαν παραταχθεί στο πλάι του δρόμου αντέδρασαν άμεσα κάνοντας εκταταμένη χρήση χημικών. Οι αγρότες άρχισαν να πετούν ξύλα, πέτρες, καφέδες και νερά στους αστυνομικούς.
Στο βίντεο του lamiastar.gr  φαίνεται ένας αστυνομικός που χτυπά με μανία αγρότη, την ώρα που παλεύει με έναν άλλο αστυνομικό.

Ανάμεσα στους τραυματίες είναι και ο αστυνομικός διευθυντής Γρηγόρης Τσιμιτσέλης, που συνεπλάκη με τους αγρότες όταν επιχείρησε να προχωρήσει σε σύλληψη αγρότη.
Τραυματίστηκε ακόμη ένας αστυνομικός αλλά και τέσσερις αγρότες, ενώ έγιναν και 11 συλλήψεις!
Συνελήφθησαν ο πρόεδρος του Αγροτικού Παμφθιωτικού Συλλόγου, ένα μέλος του Παμφθιωτικού και ένας ακόμη από το μπλόκο του Δομοκού.
Οι τρεις οδηγήθηκαν στην αστυνομική διεύθυνσης Φθιώτιδας, όπου συγκεντρώθηκαν αγρότες για να συμπαρασταθούν. Αλλά σύμφωνα με το lamiastar.gr, όσοι βρέθηκαν εκεί συνελήφθησαν επίσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Wordpress Theme | Bloggerized by Free Blogger Templates | coupon codes