Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2013

ΨΗΦΙΣΜΑ ΤΗΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΓΩΝΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΧΥΤΑ ΚΕΡΑΤΕΑΣ-ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ


Καταδικάζουμε και αντιτασσόμαστε:

Ø στον αναχρονιστικό και παρωχημένο Περιφερειακό Σχεδιασμό και στη διακήρυξη  των 4 μονάδων επεξεργασίας απορριμμάτων στην Αττική.

Ø  στην πλήρη παράδοση της διαχείρισης των απορριμμάτων στους ιδιώτες με μεθόδους ακριβές για τον πολίτη με  αποτέλεσμα την αύξηση των δημοτικών τελών.

Ø  στην επιβάρυνση του περιβάλλοντος από το συγκεντρωτισμό των σύμμικτων απορριμμάτων σε στοχευμένες περιοχές (Κερατέα, Γραμματικό, Φυλή) έστω και αν σαν έργα έχουν κριθεί παράνομα.

Ø στην απαξίωση της μείωσης και επαναχρησιμοποίησης των απορριμμάτων πρακτικές που προωθούνται από την Ε.Ε.

Ø στην απαξίωση της ανταποδοτικής ανακύκλωσης με συμμετοχή των κατοίκων κάθε περιοχής, μέθοδος που ευνοεί τους πολίτες οικονομικά και  περιβαλλοντικά.

Ø τη βίαιη προώθηση του αδιέξοδου Περιφερειακού Σχεδιασμού ακόμη και μετά από τις εντονότατες κοινωνικές αντιδράσεις και επιστημονικές αντιρρήσεις
Η Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα κατά του ΧΥΤΑ Κερατέας Λαυρεωτικής καλεί:

1. Το Δημοτικό Συμβούλιο Λαυρεωτικής να ταχθεί στο πλευρό της λαϊκής βούλησης και να εναντιωθεί στον απαξιωμένο και αδιέξοδο Περιφερειακό Σχεδιασμό.

2. Όλους τους πολίτες της Αττικής σε παράσταση διαμαρτυρίας έξω από τον ΕΣΔΝΑ στις 22 (Γραμματικό), 24 (Κερατέα), 29 Ιανουαρίου και 05 Φεβρουαρίου 2013 (Φυλή)  και ώρα 11:00 το πρωί την καταληκτική ημερομηνία κατάθεσης των προσφορών.

Ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ!!!
Ο ΑΓΩΝΑΣ ΤΗΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Wordpress Theme | Bloggerized by Free Blogger Templates | coupon codes